COACH

Jag coachar inom mycket mer än bara stress. Vill du skapa förändring? Längtar du efter mer närhet i dina relationer? Behöver du något att brinna för? Har du tappat bort dig själv och har svårt att höra din inre röst. Välmående består av flera delar såsom relationer, kost, karriär och träning. Alla delar måste fungera om man ska må bra.

​​

All typ av förändring måste vara väl förankrad och komma inifrån. Som coach finns jag där som stöd och bollplank, jag hjälper dig att identifiera vad du behöver göra. Tillsammans sätter vi upp mål och en tidplan för att nå dit.

 

Eftersom förändring är en process – och processer kräver lite tid – brukar jag rekommendera sex sessioner till att börja med. Men det är inget som är hugget i sten. Allt beror på vart du vill och vad du behöver hjälp med. Med tanke på att förändring ofta kräver tid och jag vill att det ska bli bra resultat erbjuder jag bättre priser för 6 gånger om man bokar upp sig direkt. Se priser nedan.

Grunden till en lyckad coachning är en bra personkemi. Du behöver känna att du har fullt förtroende för mig. Därför börjar vi med att ses på ett gratis lära-känna-möte där jag berättar lite kort om mig och hur jag jobbar.

 

Härligt! Då har vi en plan.

Första besöket: gratis​     1 gång 1 000 kr
3 gånger 2 900 kr             6 gånger 5 600 kr

INTRESSEANMÄLAN COACHNING

"Hon kommer med kloka råd, handfasta tips och varma tankar och trots att vi aldrig träffats vet hon mer om mig och mitt innersta än många andra i min närhet"

Stresscoach Caroline Norbelie

caroline@prestationspodden.se

0708-881732 

  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Facebook Ikon