Sök

Stress, trauma och nervsystemet


Jag är övertygad om att det är små och stora trauman som ligger bakom hög stress och psykisk ohälsa. Trauma och nervsystemet är dagens ämne! Därför sökte jag upp Leila Andersson som kan mycket om det här. Hon är skribent, holistisk livsstilscoach, utbildare, yoga- och meditationslärare. Länge arbetade hon med marknadsföring som projektledare och stressen var hennes vardag. Nu arbetar hon på samma sätt som jag och inspirerar andra till att byta livsstil, känna sig hela och må bättre. Dessutom är hon kommer hon ut med sin nya bok Hälsorebellen. Den ska jag köpa! @leilaandersson_


Prenumerera på podden så du inte missar nästa avsnitt ♥️. Och hjälp mig att sprida avsnittet🏻


#stress #stresshantering #trauman #utmatningssyndrom  #nervsystemet #oro #stresshantering #utmattning #psykiskohälsa #hälsa #prestationspodden

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla